Teeth Whitening in Rotterdam: The Hidden Gems

Tanden bleken Rotterdam

Tanden bleken is het proces van het bleken of lichter maken van de kleur van uw tanden om ze witter te laten lijken.Whitening tandpasta of blekende gels zijn verkrijgbaar over de toonbank en in de vorm van professionele whitening systemen om het proces te versnellen.

Er zijn twee soorten bleekmethoden, die beide gebruik maken van een bleekmiddel. Bij het bleken met behulp van foto's worden bleekmiddelen gebruikt die het pigment van de te bleken tanden afbreken. Bij bleken met behulp van een laser wordt het pigment met behulp van lasers afgebroken, waardoor de tanden witter worden.

 

Soorten tand-whitening procedures

  • Traditioneel bleken van tanden – Dit is de meest gebruikte methode om tanden te bleken. Hierbij worden bleekmiddelen gebruikt in de vorm van gels, tandpasta's of strips. Deze worden op de tanden aangebracht en 30 minuten op de tanden gelaten. Elke sessie duurt meestal twee tot drie weken. Het bleekproces tast het tandglazuur aan, dat gevoelig kan zijn om aan te raken. Op dezelfde manier kunt u gevoeligheid ervaren voor koud voedsel. U wordt geadviseerd om koude voedingsmiddelen een paar dagen voorzichtig te kauwen, zodat de gevoeligheid weg kan trekken.

  • Bleken met behulp van een laser – het bleken van tanden met behulp van een laser wordt steeds populairder. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van lasers om het pigment in de tanden af te breken.

 

Voor- en nadelen van tanden bleken

Het bleken van uw tanden heeft vele voordelen, zowel voor uw gezondheid als cosmetisch. Het wordt in verband gebracht met een verhoogd energieniveau, betere concentratie en een verminderd risico op overgewicht.

De praktijk is echter niet zonder risico's. Gevoelige tanden als bijwerking van het bleken van tanden komt vaak voor. De gevoeligheid kan worden beperkt door voorzichtig te kauwen. Tanden kunnen ook vatbaarder worden voor tandbederf na het bleken van de tanden.

 

Waar vind ik een tandenbleekbehandeling in Rotterdam?

Het vinden van een tandenbleekkliniek in Rotterdam kan een uitdaging zijn. Zorg ervoor dat je uitkijkt naar speciale aanbiedingen en doe moeite om je vrienden en familie te vragen of zij goede praktijken kennen.

Een andere optie is om online te kijken. Zorg ervoor dat u een aanbeveling krijgt van iemand die u vertrouwt, want de meeste online beoordelingen zijn geschreven door klinieken die er belang bij hebben dat u uw tanden witter laat maken.

U kunt ook uw tandarts vragen of hij of zij goede praktijken kent. Het is het beste om een tandbleekkliniek te vinden die een breed scala aan tandheelkundige diensten aanbiedt, vooral als u ook andere gezondheidsproblemen heeft.

Het proces van tanden bleken is niet voor de zwakkeren onder ons. Het kost tijd, moeite en geld. Als u geïnteresseerd bent in het bleken van uw tanden, wees dan bereid om er tijd en moeite in te steken.

Het is ook belangrijk om een tandarts te vinden die ervaring heeft met het bleken van tanden en een tandarts die gecertificeerd is voor deze procedure. Het is ook belangrijk om te weten welk type bleeksysteem wordt gebruikt, want dat kan van invloed zijn op de resultaten.

Als u uw tanden wilt laten bleken, doe dan goed onderzoek, zoek een goede praktijk en maak zo snel mogelijk een afspraak.